Versterk jouw fotografie met de vervolgcursus fotografie in Nuenen!

Voor de gevorderde fotograaf uit Nuenen en omstreken is er de vervolgcursus. In een kleine groep wordt er gewerkt aan themafotografie (zowel een groeps- als een individueel thema) om vooraf gestelde leerdoelen te bereiken. Leerdoelen zijn bijvoorbeeld: verbetering van techniek en versterking van de zeggingskracht van een foto.

De cursus bestaat uit 15 lessen/bijeenkomsten (eens in de 2 à 3 weken) en wordt gegeven in Het Klooster in Nuenen en op locatie. Van de 15 lessen zijn minimaal 8 lessen fotobesprekingen en de rest zijn workshops afhankelijk van de leervragen van de groep.

Workshops worden soms ook buiten Nuenen gegeven waarbij onderling het vervoer wordt geregeld.

Lestijd: Zaterdagochtend tussen 10-12 uur.

Benodigd: spiegelreflexcamera, basisbeheersing camera, 2 uur besteedbare tijd per week minimaal.

Let op: deze cursus is relatief snel vol.  Schrijf op tijd in. Deelname staat vast na betaling.

Max 12 deelnemers (aantal inschrijvingen momenteel: 8, nog 4 plekken vrij) Kosten: 270 euro incl btw (let op! bij betaling vóór 15 augustus 2022 geldt de vroegboekprijs van 240 euro incl. btw) Locatie Klooster Nuenen, Park Nuenen

Eerstvolgende cursus: 10 september 2022

Meer informatie: info@mauritsvanhout.com

Inschrijven

Betalen

Je kunt via onderstaande knop betalen, maar ook betalen na ontvangst van de factuur. Deze ontvang je zodra je de inschrijving hebt verstuurd. Tot 15-8-2022 zijn de kosten 240 euro, daarna 270 euro.

Vervolgcursus fotografie Nuenen

Cursus voor de gevorderde fotograaf (minimaal basiscursus gedaan). Cursus van 15 lessen die bestaan uit workshops (thematisch en verschillende fotografieaspecten) en besprekingen in groepsverband. Locatie; Atelier Van Gogh; Het Klooster Nuenen. Tot 15-8-2021: 240 euro, daarna 270 euro. prijs inclusief btw

€ 240,00