Versterk jouw fotografie met de Vervolgcursus Fotografie in Nuenen
(groep 1 (30-9)is vol. groep 2 (7-10)heeft nog plek)

Voor de gevorderde fotograaf uit Nuenen en omstreken is er de vervolgcursus. In een kleine groep wordt er gewerkt aan themafotografie (zowel een groeps- als een individueel thema) om vooraf gestelde leerdoelen te bereiken. Leerdoelen zijn bijvoorbeeld: verbetering van techniek en versterking van de zeggingskracht van een foto.

De cursus bestaat uit 15 lessen/bijeenkomsten (eens in de 2 à 3 weken) en wordt gegeven in Het Klooster in Nuenen en op locatie. Van de 15 lessen zijn minimaal 8 lessen fotobesprekingen en de rest zijn workshops afhankelijk van de leervragen van de groep.

Workshops worden soms ook buiten Nuenen gegeven waarbij onderling het vervoer wordt geregeld.

Lestijd: Zaterdagochtend tussen 10-12 uur.

Benodigd: spiegelreflexcamera, basisbeheersing camera, 2 uur besteedbare tijd per week minimaal.

Let op: deze cursus is relatief snel vol.  Schrijf op tijd in. Deelname staat vast na betaling.

Max 12 deelnemers groep 1 is vol. groep 2: 7 deelnemers en er is dus nog plek. Kosten: 270 euro incl btw (bij betaling voor 15-8: 245 euro). Locatie Klooster Nuenen (Atelier Van Gogh), Park Nuenen

Eerstvolgende cursus: groep 1: 30 september 2023 groep 2: 7 oktober 2023

Meer informatie: info@mauritsvanhout.com

Inschrijfformulier

Betalen

Je kunt via onderstaande knop betalen, maar ook betalen na ontvangst van de factuur. Deze ontvang je zodra je de inschrijving hebt verstuurd.

Vervolgcursus fotografie Nuenen

Cursus voor de gevorderde fotograaf (minimaal basiscursus gedaan). Cursus van 15 lessen die bestaan uit workshops (thematisch en verschillende fotografieaspecten) en besprekingen in groepsverband. Locatie; Atelier Van Gogh; Het Klooster Nuenen. Indien je betaalt voor 15 augustus 2023 is de cursusprijs 245 euro ipv 270 euro.

€ 245,00