1. Kan ik ook een éénpersoonskamer krijgen? antw: Ja, dat kan bij beschikbaarheid in het hotel. kort voor vertrek wordt het hotel geboekt en wordt er zoveel mogelijk rekening gehouden met alle wensen.
 2. Wanneer gaat de trip door? antw: als we voldoende mensen hebben, dat betekent in principe 5.
 3. Hoe is het vervoer geregeld? antw: je gaat op eigen gelegenheid naar Parijs. indien je wil carpoolen kunnen we bemiddelen voor je. Indien je met de Thalys gaat, beslis zo snel mogelijk om mee te doen.
 4. Waar eten we in Parijs? antw: Iedere groep is anders. Dus in overleg kiezen we een restaurant uit dat goed betaalbaar is.
 5. Wat kost vervoer in Parijs? antw: We reizen meestal met de metro, dus dat zijn max een paar euro per dag.
 6. Hoe worden mijn foto’s besproken? antw: De foto’s van vrijdag en een deel zaterdag worden zaterdagavond besproken. De foto’s daarna kunnen eventueel op een terugkom avond worden besproken in overleg.
 7. Heb ik ook vrije tijd? antw: Er zal wat tijd voor vrije tijd worden ingebouwd tussen workshops en eten in.
 8. Wat voor niveau moet ik hebben om mee te doen? antw: je moet de camerawerking kennen en wellicht een basiscursus hebben gedaan.
 9. wat voor camera moet ik hebben? antw: bij voorkeur een spiegelreflexcamera, of evt een goede systeemcamera.
 10. Hoe zit het met de veiligheid in Parijs? antw: op dit moment is er weinig aan de hand in Parijs. Goed uitkijken en alert zijn. Maar dat geldt in elke stad momenteel.
 11. moet ik een verzekering afsluiten? antw: kan handig zijn (reisverzekering, cameraverzekering)
 12. Moet ik een laptop meenemen? antw: hoeft niet persé, maar als je nog foto’s in de avond wil bekijken of bewerken kan dit.
 13. Moet ik de weg kennen in Parijs? antw: nee, alles wordt uitgestippeld en uitgelegd.
 14. Ik wil zelf mijn hotel regelen en elkaar daar treffen, kan dat? antw: in overleg. Neem contact op, zie hieronder.

Voor zover deze vragen, mocht je nog een specifieke vraag hebben, dan horen we die graag! info@mauritsvanhout.com of tel. 0650624221.