Eerstvolgende data: op aanvraag. Heb je interesse? meld je aan! bijvoldoende deelnemers prikken we een datum. 

 

Fotografieworkshops Parijs helpen jouw fotografie te verbeteren!

Fotografieworkshops Parijs betekenen: prachtige straatbeelden maken in Parijs, leren hoe je bij avond de mooiste gebouwen kan fotograferen en moderne architectuur fotograferen zoals je dat in Nederland niet kan. Tel daarbij op een leuke groep enthousiaste fotografen en goede besprekingen en begeleiding van een beroepsfotograaf en het is de moeite waard om mee te gaan naar Parijs.

Parijs

Naar Parijs toe

Omdat iedereen andere wensen heeft, organiseren we geen busreis, maar is iedereen vrij hierin een keuze te maken. Of het nu de Thalys is of de eigen auto; geen punt. Komt u met de eigen auto: houdt rekening met parkeerkosten +/- 30 euro per dag. Uiteraard is gezamenlijk reizen mogelijk, maar geen must.

 We zullen altijd beginnen met een kennismaking in de (vroege) middag en daarna een korte workshop op straat die ook te zien valt als acclimatiseren. Ga je met de auto dan is het handig om te kijken of je kan carpoolen. Belangrijk is dan dat je zorgt in de (vroege) middag (bijvoorbeeld 14 uur in Parijs te zijn (vroeg vertrekken in Nederland). Kom je met het vliegtuig of bus aan, dan is het belangrijk aan te geven wanneer je aankomt zodat we concrete afspraken kunnen maken. We zijn nooit met een grote groep dus afspraken op maat zijn mogelijk. Als je twijfels hebt over de reis of hoe te plannen (carpoolen etc.) Neem gerust contact op! Dat kan via mail of telefoon: 06-50624221.

Vervoer in Parijs

In Parijs zullen we meestal gebruik maken van de metro. Kosten hiervan bedragen max 40 euro.

Parijs, juni 2016

Eten en drinken

Eten en drinken is zo duur als je het zelf maakt in Parijs. Samen bekijken we ter plekke wat wenselijk is. Mocht je speciale wensen hebben met betrekking tot bijvoorbeeld een allergie, dan kan daar rekening mee worden gehouden. Alles in overleg om een ervaring te hebben die voor iedereen het fijnste is!

Parijs, juni 2016

Programma fotografieworkshops Parijs

Dag 1: aankomst in de middag; Korte uitleg en 2 uur fotografie Nabij Centre Pompidou. Avond: avondfoto’s maken op toplocaties in Parijs (2-3 uur).

Dag 2: in de ochtend en in de middag straatfotografie in 2 wijken (2 x 2 uur). In de avond bespreking van een selectie van het werk afgelopen 2 dagen.

Dag 3: In de ochtend (3 uur) workshop architectuur in moderne wijk La Defense. In de middag vertrek naar huis.

Parijs, juni 2016

Fotografieworkshops in Parijs

Eerstvolgende workshops: Niet bekend 

Kosten: 475 euro inclusief btw
Aantal deelnemers: minimaal 5, maximaal 8 

Inclusief:
2 overnachtingen in een 3-sterren hotel in het centrum van Parijs + ontbijt.  (Wanneer je een kamer deelt kun je een deel van deze kosten terugkrijgen). 

exclusief:

Eten en drinken in Parijs, vervoer in Parijs, vervoer naar Parijs

Carpoolen behoort tot de opties. Zodra de groep bekend is gaan we kijken wat er mogelijk is. Individueel naar Parijs kan altijd via de Thalys, vliegtuig of de bus. Ben er op tijd bij. 

Verzekeringen: het is aan te bevelen een reisverzekering te hebben. 

Voorwaarden: deelname staat vast na betaling. Je beschikt over een basiskennis van jouw spiegelreflex of systeemcamera. Je beschikt over een statief (voor de avondfotografie). 

 

LEES OOK:

AVONDFOTOGRAFIE PARIJS

WORKSHOP ARCHITECTUUR PARIJS

WORKSHOP STRAATFOTOGRAFIE PARIJS

Veelgestelde vragen over de workshops

………………………………………………………………………………………………………………………

Inschrijven: