Fotografie workshops Parijs helpen jouw fotografie te verbeteren!

Prachtige straatbeelden maken in Parijs, leren hoe je bij avond de mooiste gebouwen kan fotograferen en Moderne architectuur fotograferen zoals je dat in Nederland niet kan. Tel daarbij op een leuke groep enthousiaste fotografen en goede besprekingen en begeleiding van een beroepsfotograaf en het is de moeite waard om mee te gaan naar Parijs.

Parijs

Naar Parijs toe

Omdat iedereen andere wensen heeft, organiseren we geen busreis, maar is iedereen vrij hierin
een keuze te maken. Of het nu de Thalys is of de eigen auto; geen punt. Komt u met de eigen auto: houdt rekening met parkeerkosten +/- 20 euro per dag. Uiteraard is gezamenlijk reizen mogelijk, maar geen must.

Vervoer in Parijs

In Parijs zullen we meestal gebruik maken van de metro. Kosten hiervan bedragen max 25 euro.

Parijs, juni 2016

Eten en drinken

Eten en drinken is zo duur als je het zelf maakt in Parijs. Gemiddeld is het mogelijk om met ongeveer 50 euro per dag (we zijn 2 volle dagen daar) rond te komen, daar zit dan lunch en diner in. Mocht je speciale wensen hebben met betrekking tot bijvoorbeeld een allergie, dan kan daar rekening mee worden gehouden.

Parijs, juni 2016

Programma fotografie workshops Parijs

Dag 1: aankomst in de middag; Korte uitleg en 2 uur fotografie Nabij Centre Pompidou. Avond: avondfoto’s maken op toplocaties in Parijs (2-3 uur).

Dag 2: in de ochtend en in de middag straatfotografie in 2 wijken (2 x 2 uur). In de avond bespreking van een selectie van het werk afgelopen 2 dagen.

Dag 3: In de ochtend (3 uur) workshop architectuur in moderne wijk La Defense. In de middag vertrek naar huis.

Parijs, juni 2016