Basiscursus fotografie Nuenen startdatum zaterdag 11 september 2021

Naast cursussen in Rijswijk geef ik op zaterdag ook een cursus in Nuenen bij Eindhoven. Dit doe ik al sinds 2004.

De eerstvolgende basiscursus fotografie in Nuenen start 11 september 2021.  Inschrijven en betalen kan via deze site. Doe mee en geef jouw fotografie een “boost”! Leer te fotograferen in de volledig manuele stand!

10 lessen om de 14 dagen…

*9 lessen van 2-2,5 uur op zaterdag in principe eens in de 14 dagen met uitzondering van schoolvakanties; 1 avondles. Alle lesdata in overleg met de cursisten. Indien de helft niet kan wordt de les verschoven. Theorieles kan worden ingehaald.

*5 theorielessen 5 praktijklessen

*Aan de hand van gerichte voorbeelden telkens een theorieles gevolgd door 1 of 2 praktijklessen waarin er veel aandacht is voor jouw vragen

*Je bezit een spiegelreflexcamera en wil graag alle mogelijkheden beter gaan benutten. Uiteindelijk gaat het doel zijn de automatische functie van de camera niet meer te gebruiken.

*Aan bod komen oa. :

-De werking van de spiegelreflexcamera
-De juiste camera-instellingen, waaronder witbalans en scherpte-diepte

-Bijzondere lichtomstandigheden

-De compositieleer
-Portretfotografie

-Introductie in beeldbewerking

*locatie: Het Klooster in Nuenen (Atelier van Gogh)

Kosten: 250 euro inclusief  21 % btw.  

Maximaal 8 cursisten, minimaal 5 

Vereist: spiegelreflexcamera (of systeemcamera in overleg) ,evt statief voor de avondles. 

Eerstvolgende cursus:  11 september 2021. Het gaat om de zaterdagmiddag (12.30- 14.30 uur) en 1 avondles doordeweeks. De lessen vangen met uitzondering van de avondles  aan om 12.30 uur. De avondles plannen we gezamenlijk. Indien teveel mensen een datum niet kunnen, kijken we of een les verschoven kan worden. 

Corona

NB cursus is coronaproof en in overeenstemming met de Coronarichtlijnen van de Rijksoverheid. In de ruimte zitten we op afstand, worden tafels en deuren gereinigd, is er ventilatie en krijgt u les op afstand. Docent draagt een mondkapje waar nodig. Bij binnenkomst gebouw registreren we ons en dragen we een mondkapje en ontsmetten onze handen. 

We gebruiken ons gezonde verstand. Als we ziek zijn of Corona-achtige klachten hebben blijven we thuis. Als we een huisgenoot met Corona hebben laten we ons testen en gaan we in quarantaine. Datzelfde geldt voor collega’s met direct contact etc. Zo blijven we gezond en werken we mee aan een betere situatie. 

 

 

INSCHRIJFFORMULIER INVULLEN 

Direct betalen

U kunt direct betalen via onderstaande knop dan weet u zeker dat u meedoet! Anders krijgt u na inschrijving een factuur toegestuurd.

Basiscursus fotografie Nuenen 2021-2022

De beginnende fotograaf leert in deze cursus van 10 lessen: camerabediening; omgaan met lastig licht, compositie’s maken, portretfotografie en een start in beeldbewerking. Dit gebeurt in een kleine groep.

€ 250,00