De basiscursus fotografie Den Haag (Rijswijk) bestaat uit 8 lessen van elk 2,5 uur
en wordt gegeven in mijn studio/atelier aan de Polakweg 10-11 in Rijswijk. De cursus is onderverdeeld in 4 theorielessen en 4 praktijklessen. Telkens om en om zodat je direct in de praktijk kunt brengen wat je leert.

ws macro_002.jpg

De basiscursus fotografie vindt plaats in de avonduren van 19.30 uur tot 22.00 uur (woensdag). Met uitzondering van de schoolvakanties, dan is er geen les. Mocht de docent door bv ziekte verhinderd zijn, wordt de les later ingehaald. De cursus start voor de vakanties en loopt daarna door, zodat u niet teveel hoeft te missen.

In 8 lessen ga je van automaat naar volledig manueel fotograferen..

In een kleine gezellige groep leer je eerst jouw digitale spiegelreflexcamera te bedienen. In 8 lessen ga je van de automaat naar volledig manueel. Daarna leer je om te gaan met lastige lichtsituaties, ga je alles begrijpen van een goede compositie en beeldelementen en maak je eindelijk die mooie portretfoto in een echte studio. Ten slotte gaan we in twee lessen een start maken met beeldbewerking aan de hand van Photoshop Elements.Vereist zijn een spiegelreflexcamera en de bereidheid om zelf regelmatig foto’s te maken.

Kosten zijn 220 euro inclusief btw en cursusboekje. Belangstelling? Stuur een e-mail naar info@mauritsvanhout.com voor meer informatie of een inschrijfformulier.

Maximaal aantal cursisten 10, minimum 5.

Basiscursus fotografie Den Haag (Rijswijk)

Kosten 220 euro inclusief btw
Maximaal 10, minimaal 5 deelnemers
Lesdata: start woensdag 14 maart 2017 in principe om de 14 dagen, excl schoolvakanties.

Aantal deelnemers 14 februari 2018: 6; aantal vrije plekken: 4.

Ken je nog iemand die dit leuk vindt, mail deze pagina door of deel hem op facebook !