De afgelopen jaren heb ik diverse cursussen en workshops gevolgd in Nuenen bij Maurits van Hout Fotograaf. De cursussen zijn prettig, in een ongedwongen sfeer en feed-back geven aan elkaar gebeurt op een positief kritische manier.
Maurits geeft tijdens de workshops en bespreek lessen de aandacht aan de beelden en de fotograaf. Belicht de sterke punten maar ook punten van aandacht waarmee cursisten hun vaardigheden en wijze van fotograferen kunnen verbeteren. Hij vraagt wel betrokkenheid en commitment van de cursisten om actief aan de slag te gaan, voor mij persoonlijk is het een prettige manier om met fotografie bezig te zijn. Verder is het een vreselijke vent als hij over PSV begint 🙂

Bart V.

Ik heb met ontzettend veel plezier zowel de basiscursus, als een aantal vervolgcursussen gevolgd bij Maurits in Rijswijk. Dankzij zijn goede en gepassioneerde uitleg heb ik veel geleerd over fotografie! Zo heb ik geleerd mijn camera goed te gebruiken om  zelf mijn creatieve keuzes te kunnen bepalen, maar ook hoe compositie en beeldtaal werkt. Door de variatie in workshops en bespreekmomenten krijg je steeds meer grip op je eigen fotografie en wat je er mee wilt bereiken. Inmiddels studeer ik aan de Fotoacademie en krijg ik regelmatig complimenten over mijn goede technische vaardigheden en gevoel voor compositie. Die goede basis heb ik aan Maurits te danken! Een cursus bij Maurits is echt een aanrader , zeker als je je fotografie naar een hoger plan wil tillen!

 

 

Renata D.