Workshops Istanboel de moeite waard!

In de herfstvakantie gaf ik twee workshops straatfotografie in Istanboel. Niet zoals aangekondigd via deze site, maar op uitnodiging van het Istanbul Street Photography Festival. Daarnaast waren er meer buitenlandse fotografen uitgenodigd om workshops te geven zodat mensen verschillende stijlen in straatfotografie konden leren. Ook waren er lezingen over fotografie in een cultureel centrum.

Sponsor Sony had ook een wedstrijd vastgehangen aan het festival en ik zat in de jury voor de Istanboel wedstrijd. Uiteindelijk kwam er een prachtige foto als winnaar uit.

Istanboel is een hele fotogenieke stad en mensen gaan graag op de foto in algemene zin. Fotografie is booming en naast buitenlanders die fotograferen kent Istanboel een mooie fotografiescene met topfotografen.

In april ga ik zelf weer terug naar Istanboel met een groep fotografen. Tijdens die trip doe je veel ervaring op in verschillende facetten van de fotografie, krijg je besprekingen en geef je jouw fotografie een mooie boost in deze prachtige stad. Hou de site in de gaten of schrijf je in!

Leuk als je contact opneemt! Fijn als we je kunnen helpen!