Waarom workshops in Istanboel een goed idee zijn.

Echt weg…

Wanneer je in Istanboel bent, ben je er echt uit. Een complete nieuwe wereld met op iedere straathoek een verrassing. Een stad vol historie en een smeltkroes van allerlei culturen. Uit Turkije zelf, maar ook uit allerlei andere landen. Istanboel bruist.

Jouw fotografie wordt beter..

De workshops bieden mooie uitdagingen en je bent een paar dagen intensief met fotografie bezig. Jouw werk wordt besproken en je krijgt les van 2 ervaren fotografen en docenten. Je zult mooie stappen zetten.

Het weer..

Een dooddoener, maar….het weer is nog prima in Istanboel, een paar graden hoger dan in Nederland in ieder geval en regenen doet het vrijwel nooit.

De prijs….

Op dit moment is de prijs verlaagd. Voor deze prijs heb je 3 overnachtingen, prachtige workshops en vlieg je ook nog eens 2000 km (!). Een midweek Center Parcs kost je meer waarschijnlijk. Daarnaast is de koers van de Turkse Lira gunstig waardoor ondanks de stevige inflatie in Turkije toch alles heel betaalbaar is.

Doe jij mee? Ga snel naar de pagina!

Leuk als je contact opneemt! Fijn als we je kunnen helpen!